top of page

Detta är Hundklipp

MW1.jpg

Hundfrisör i Halmstad

Hej och välkommen till min hundsalong! Här är det alltid din hunds välbefinnande som är i fokus. Jag strävar efter att ge en personlig touch till alla mina kunder och deras fyrbenta vänner.

Jag vill att du som matte eller husse ska känna dig precis som när du besöker ett härligt spa eller en skön frisörsalong. Hos mig är det välkomnande, fräscht, tryggt och proffsigt.

Jag vill informera er om att jag nyligen har öppnat upp min salong igen efter att ha haft tillfälligt stängt. Dessutom håller jag på att utbilda mig till hund frisör för att kunna erbjuda ännu mer kvalitativ tjänster till mina fyrbenta kunder och deras ägare.

Så kom och besök min salong och låt mig ta hand om din hund på bästa sätt. Du kommer att kunna lämna med vetskapen om att din fyrbenta vän är i trygga händer och kommer att få en riktigt härlig upplevelse. Vi ses snart!

Var finns Hundklipp...

I en lugn och välkomnande miljö i centrala Halmstad med direkt närhet till underbara grönområden, promenadstråk och Nissan hittar ni mig på Wallbergsgatan 5, mittemot Örjans Vall. Gratis parkering finns längs med hela Wallbergsgatan.

Hundklipp i Halmstad
Hundklipp i Halmstad
bottom of page